Vill du vara med?

Är du nyfiken på communitykultur, eller har en idé om ett communitykulturprojekt?

CKC är en paraplyorganisation av fria grupper, kulturarbetare och kulturinstitutioner. Tillsammans har vi en bred kompetens att utveckla och bidra till kulturutvecklingen i Malmö och Skåne. Vårt mål är att fler ska få tillgång till kulturen: med egna produktioner, med egna idéer och drömmar.

Våra möten och aktiviteter – du är alltid välkommen!

Håll koll på vår kalender med möten och aktiviteter, här på webbsidans kalendarium eller på vår Facebooksida. Du är välkommen att delta i alla öppna forum, och där kan du också knyta kontakt med olika medlemsorganisationer.

Hör av dig till oss med din projektidé!

Har du en projektidé i ditt område, med dina vänner eller din förening? Hör av dig till CKC så pratar vi. Vilka vägar finns att förverkliga en uppsättning, en utställning, en workshop i ditt område, på dins skola eller arbetsplats.

Skriv till info@communitykulturcentrum.se.

Kontakta någon av våra medlemsorganisationer

Här hittar du en lista på alla föreningar / organisationer / aktörer som är medlemmar i CKC och jobbar med communitykultur. Kanske är någon av dem i ditt närområde eller passar bra för dig på annat sätt. Till exempel har många av våra medlemsorganisationer communitykulturaktiviteter för ungdomar.

Bli medlem i CKC

Om din förening vill bli medlem i CKC, fyll i formuläret här på webbsidan.