Sista Open Call – öppet programläggningsmöte – Malmö Community Biennal

Open Calls hålls för alla som vill komma med idéer eller hitta samarbetspartners och stöd för sitt bidrag. Det är inte för sent att hoppa in. Och om du redan är schemalagd i programmet och har frågor är det här ett utmärkt tillfälle att ta reda på vad du behöver veta. Nu går vi!

SISTA MÖTET!

Onsdag 24 nov kl. 19:00

Ungdomens Hus

Norra Skolgatan 10B, 211 52 Malmö

—–

Den kommande biennalen äger rum den 26-28 november 2021. Den är på samma gång en manifestation och en pågående workshop av, med, om och för communitykultur. Det är en konferens, ett stormöte och ett pulserande samtal om hur fler kan hitta in till kulturen och hur vi bli bättre på att lyssna in de röster och erfarenheter som finns i hela samhället.

Biennalen kommer att omfatta ett trettiotal programpunkter och vi finns på mer än fem scener under tre dagar. Här visar den lokala communityn sin produktion, unga bjuder in till panelsamtal och dansföreställningar skapas tillsammans av deltagarna på Biennalen.

Här hittar du all samlad information om Malmö 2 Communitybiennal

Ingen föranmälan krävs. Välkommen!

Använd formuläret för att skicka in en projektidé och boka plats för en presentation eller workshop i biennalprogrammet …


Datum

24 nov 2021
Expired!

Tid

19:00 - 21:00

Plats

Ungdomens Hus-Tea/Barbro
Norra Skolgatan 10B, 211 52 Malmö
QR Code

Kommande händelser

Inget evenemang hittades!